Junicupen inställd

Nyheten skrevs:

Pressmeddelande Junicupen 2021

Ungdomsrådet och Styrelsen meddelar:

Vi hade redan förra året bestämt oss för att satsa hårt på Junicupen 2021, vi ville arrangera Sveriges Roligaste Handbollscup! Junicupen samlar årligen många tusen personer ( ungdomar, publik, ledare, domare mm ) under 3 dagar och vi måste ta vårat ansvar som arrangörer. Vi kommer inte kunna arrangera Junicupen 2021. Självklart extremt tråkigt men vi ser i nuläget ingen annan lösning. Vi är givetvis besvikna över att inte få “komma i mål” med vår vision men lovar att komma tillbaka 2022, ännu mer taggade, med nya idéer och massa energi. De lag som anmält sig kommer inom kort få ett mail med frågan om dom vill skjuta anmälan till nästa år eller erhålla full återbetalning.

Vi kommer redan nu börja tagga inför 2022, det hoppas vi ni också gör! Vid frågor eller annat så når ni oss på junicupen@kroppskultur.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *