Vi erbjuder full återbetalning vid inställd cup

Varmt välkomna till Junicupen 2021!

Efter att vi i fjol tvingades ställa in Junicupen är vi nu mycket spända och förväntansfulla över att få välkomna er till Junicupen 2021.

När Junicupen 2020 ställdes in valde vi att erbjuda alla lag fåll återbetalning eller en överflyttning till Junicupen 2021. Vi är överväldigade av all positiv respons vi har fått från er kring just detta.

Det är också en självklarhet för oss att detsamma gäller för Junicupen 2021. Det är en oviss tid just nu och ingen kan spå framtiden. Därför kommer vi även erbjuda full återbetalning eller en överflyttning till kommande cup om det skulle bli så att Junicupen 2021 ställs in.

Varmt välkomna!

TILL ANMÄLAN

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *